Şehit Şahin Kaya Anaokulu

Vizyon: *İnsan sevgisini esas alan bir anlayışla Okul Öncesi Eğitimini gün geçtikçe daha nitelikli kılmak. *Çocukların özgürce deneyimler kazanabilmelerine, problem çözebilme becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeye uygun eğitim ortamları oluşturmak. *Çocukların düşünmelerini, soru sormalarını, düşündüklerini ifade edebilmelerini, rahatça cevaplar üretebilmelerini destekleyici ortamlar oluşturmak. *Öğretmenlerin kendilerini geliştirmelerine, deneyimlerini paylaşmalarına olanak sağlamak. *Aile katılımını arttıracak programlar geliştirmek. *Sevgi, güven, oyun ve arkadaş ortamıyla çocukları ilköğretime hazırlamak.

Misyon: Kendini iyi ifade edebilen, kendisi ve çevresiyle barışık, insanlara ve bütün canlılara sevgiyle yaklaşan, düşünen, tartışan, kendine güvenen, milli manevi değerlere bağlı, çağın gereksinimlerine ayak uydurabilen, sorumluluk sahibi, meraklı, aktif, keşfedici, sorunun değil çözümün bir parçası olan, mutlu ve başarılı çocuklar yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Sabah 07:30-12:30 Öğlen 12:30-17:30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://773602.meb.k12.tr

Adres - YUNUS EMRE MAH. 29104 SK. NO3 MERKEZ / ADIYAMAN

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Yunus Emre Cemevi ve Yunus Emre Ortaokulu yanında kendi bahçesi içinde 2 katlı müstakil.

Adres - YUNUS EMRE MAH. 29104 SK. NO3 MERKEZ / ADIYAMAN

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.